SpilleTips.com
Tilmæld nyhedsbrev

Spilforslag til Premier League Matchday 38, 2018-19

Sunday, Janunary 12, 2019

I Premier Leagues sidste Matchday, hvor alle kampe spilles på samme tid, spiller Liverpool hjemme mod Wolves, hvorimod City spiller ude mod Brighton i kampen om Premier League titlen.

Liverpool - Wolverhampton Wanderers

Liverpool formålet at slå Barcelona ud af Champions League efter at have tabt udebanekampen 3-0. De står nu i en situation hvor, hvis City ikke vinder så har de mulighed for at vinde både Champions League og Premier League. Det er dog vigtigt, at man ikke undervurderer Wolves, som har formået at tage point fra alle Top 6 hold. Liverpool er store favoritter, men det betyder os, at man kan få gode odds på Wolves. Jeg spiller derfor på, at . Det er nemlig også vigtigt at fastslå, at med mindre Liverpool vinder, så vil Man City vinde titlen selv hvis de taber kampen mod Brigton.

Brighton & Hove Albion - Manchester City

Man City har mulighed for, at vinde “the domestic treble”, og de står i en situation, hvor de kan afgøre alt selv. Hvis de vinder mod Brigton vinder de Premier League titlen med 98 league points. Hvis de ikke formår at vinde, så er det vigtigt at Liverpool ikke vinder mod Wolves, da City har 1 point mere end Liverpool samt en bedre målscore. Det har altså ingen betydning for City om de spiller uafgjort eller taber. hvis man tror på City spiller Brighton, som ikke har noget at spille for, ud af banen. Hvis man tror, at City får problemer, hvilket de har haft i deres seneste kampe, så kan man spille .

Manchester United - Cardiff City

Manchester United er inde i en ufattelig dårlig form, men mon ikke de kan formå at slå relegationsholdet Cardiff i sæsonens sidste kamp på Old Trafford. Jeg tror dog, at United vil fortsætte med at have problemer. Jeg spiller derfor på, at .

Tottenham - Everton

Tottenham vender tilbage efter at have kvalificeret sig til Champions League finalen mod Liverpool, efter en meget dramatisk kamp mod Ajax hvor de scorede i kampens sidste angreb. Både Tottenham og Everton’s positioner er sikret i årets sidste premier league kamp. Tottenham står dog i en situation, hvor de kan ende på 3 i stedet for 4 pladsen, hvis Chelsea ikke formår at vinde deres kamp mod Leicester. Jeg tror, at det bliver en tæt kamp, men at .