SpilleTips.com
Tilmæld nyhedsbrev

Spilforslag til Premier League Matchday 37, 2018-19

Friday, Janunary 3, 2019

På Matchday 37 spiller Liverpool på udebane mod Newcastle, efter et hårdt nederlag i UCL semi-finalen. Man City tager imod Leicester på hjemmebane, mens Man United spiller ude mod bundholdet Huddersfield.

Newcastle United - Liverpool

Liverpool vender tilbage efter et hårdt 3-0 nederlag mod Barcelona i Champions League semi-finalen. De står nu i en situation, hvor det ser ud til at være umuligt at gå videre i Champions League, eftersom de skal vinde med 4 mål mod Barcelona for at gå videre til finalen. Jeg tror derfor, at Liverpool vil satse på Premier League, og håbe at Man City spiller uafgjort i en af deres sidste kampe. .

Manchester City - Leicester City

Man City bliver nødt til, at vinde alle deres resterende kampe, for at vinde Premier League. De har tidligere haft problemer mod Leicester, table bl.a. deres sidste kamp 2-1. Men eftersom City spiller på hjemmebane, samt vigtigheden af kampen, så tror jeg på, at .

Chelsea - Watford

Det er vigtigt, at Chelsea vinder for at slutte Top 4, men vi ser konstant Tottenham, Chelsea, Arsenal og United tabe point, som de ikke burde tabe. Chelsea er dog inde i en rigtigt dårlig form, hvorimod Watford har klaret sig nogenlunde de seneste kampe. Hvis man ikke tror på Chelsea, kan man få odds 10.00 på, at Watford vinder med præcist 1 mål. Jeg tror dog, at der er lidt større sandsynlighed for, at .

Manchester United - Huddersfield

Man United bliver nødt til at vinde, hvis de skal gøre sig forhåbninger om, at qualificere sig til Champions League. Begge hold er dog inde i en elendig form, men eftersom Huddersfield ikke har nogen chance for andet end at ende på sidste pladsen, og derfor ikke har noget at spille for, så er jeg overbevidst om, at United nok skal vinde. I deres sidste 3 kampe endte United med at vinde med præcist 2 mål. Jeg tror at det vil gentage sig, og spiller derfor på, at .