SpilleTips.com
Tilmæld nyhedsbrev

Spilforslag til Premier League Matchday 36, 2018-19

Friday, Janunary 26, 2019

På Matchday 36 tager Manchester United imod Chelsea, en kamp der kommer til at have afgørende betydning for Champions League spots. City besøger Burnley i en must-win kamp, hvorimod Liverpool tager mod bundholdet Huddersfield.

Manchester United - Chelsea

Man United er i en rigtig dårlig periode, men det er en must-win kamp, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om, at ende i top 4. Eftersom United og Chelsea kampene oftes ender med en 1 måls sejr til hjemmebaneholdet, tror jeg på, at .

Leicester City - Arsenal

Normalt ville jeg spille uafgjort, men eftersom Arsenal har brug for at vinde for at opnå et top 4 spot, hvorimod Leicester ikke rigtigt har noget at spille for, så tror jeg på, at .

Burnley FC - Manchester City

Man City har ikke klaret sig for godt mod Burnley på udebane, men når de vinder, vinder de ofte med 3-5 mål. Hvis City ikke skulle vinde mesterskabet, så tror jeg, at det er Burnley der kommer til at stoppe dem. Men kan ikke få de bedste odds med en City sejr, men hvis man er fristet kan man få . Det er en stor risiko, men hvis de 2 klubber spillede mod hinanden 8 gange, så tror jeg ikke, at City ville vinde dem alle.

Brighton - Newcastle

Brighton står og har brug for points for at undgå relegation, hvorimod Newcastle ikke rigtigt har noget at spille for. Jeg tror dog alligevel at Newcastle vinder, på trods af at de har haft problemer mod Brighton tidligere. Men eftersom Brigton er inde i en dårlig periode, så spiller jeg på, at .

Southampton - Bournemouth

Southampton tager imod Bournemouth, i en kamp der forhåbeligt ikke har den store betydning for nogle af de 2 hold. Deres kampe ender ofte uafgjort, men jeg tror, at Southampton vil kæmpe lidt mere for pointne, og at de af den grund vinder med 1 mål, hvilket giver .

Liverpool - Huddersfield

Det er svært at tro, at Liverpool skulle have de mindste problemer mod Huddersfield. Det reflekterer oddsne også, da . Jeg ser ikke den store risiko ved, at spille på, Liverpool vinder med 2+ mål. Med 3+ mål sejr til Liverpool, så kan man komme op på 1.53, hvilket i mine øjne ikke er risikoen værd. Liverpool vandt trods alt kun 1-0 i deres sidste kamp mod Huddersfield, og de har Champions Leauge semi-finale mod Barcelona på onsdag.