Spilforslag til Premier League Matchday 35, 2018-19

På Matchday 35 tager Manchester City imod Tottenham om vigtig kamp for City's titeldrømme. Everton tager imod Man United, mens Liverpool spiller ude hos Cardiff City.

Manchester City - Tottenham

I midtugen spillede City og Tottenham årets bedste kamp om at kvalificere sig til Champions League semi-finalen. City vandt kampen 4-3 med et annuleret mål i overtiden, men pga reglerne vedrørende udebanemål, så endte Tottenham med at gå videre. City tager nu imod Tottenham for tredje gang på 10 dage, og en kamp der kommer til at have afgørende effekt på City’s Premier League drømme. Jeg mener, at City var klart det bedste hold i deres 2 seneste kampe, og jeg tror også, at de vil være i stand til at tage en sejr hjem. Unibet giver 4.25 igen på at City vinder med præcist 1 eller 2 mål. Guardiola vil uden tvivl gå efter mindst 2 måls sejr, men det er aldrig nemt at komme 2 mål foran mod en top klub, som vi også så i deres sidste opgør.

Huddersfield Town - Watford

Huddersfield er uden tvivl Premier League’s svageste hold, de har dog alligevel formået at vinde 2 ud af de sidste 3 opgør mod Watford. I betragtning af Huddersfield’s meget dårligt form, samt at de ikke har de mest imponerende odds for at vinde, så spiller jeg på at Watford vinder med præcist 1 mål, hvilket giver 3.80 igen hos Unibet.

Everton - Manchester United

Manchester United har ikke klaret sig for godt den seneste tid, men det er os vigtigt at tænke på, at det har været hold som Barcelona og Wolves (der altid giver problemer mod top hold), som de har tabt til. Jeg føler mig ret overbevidst om, at United vil vinde, og jeg tror, at United vinder med 1 mål, hvilket giver 4.10 igen hos Unibet.

Cardiff City - Liverpool

Liverpool har ikke klaret sig for godt på udebane, men de er inde i en rigtig god periode, og de spiller trods alt mod et bundhold. Så mon ikke de er i stand til at vinde kampen med 2+ mål? United giver 4.00 odds på, at Liverpool vinder med 2 mål. Det er dog altid svært at sige, om Liverpool vinder med 1 eller 4 mål, specielt imod hold som Cardiff. Med et 3-vejs handicap, kan man få 1.54 på, at Liverpool vinder med mindst 2 mål.