Spilforslag til Premier League Matchday 31, 2018-19

På Matchday 31 ser vi bl.a. Liverpool gå op imod Fulham, og Chelsea mod Everton, imens Manchester klubberne har travlt med FA Cup kvartfinalerne.

Fulham - Liverpool

Liverpool bliver nødt til at vinde hvis de skal gøre sig noget håb om at vinde titlen, og Fulham der ligger på 18 pladsen burde ikke kunne stoppe dem. Det skal dog siges at Liverpool lige har haft en hård Champions League kamp på Allianz Arena, men mon ikke de kan give deres sidste krafter inden de går til landsholds pause. Jeg tror derfor på at Liverpool kan vinde med et 1-0 3-vejs handicap som giver 1.65 på Unibet.

Everton - Chelsea

Chelsea går op mod Everton som spiller på hjemmebane. Chelsea bliver nødt til at vinde da der er hård kamp om top 4 positionerne til at kvalificere sig til Champions League. Men Everton er ingen pushover og de taber sjældnt med mere end 1-2 mål. Jeg tror derfor at Chelsea vinder med 1 måls vindermargin, hvilket giver 3.75 på Unibet.

West Ham - Huddersfield

West Ham som ligger på 9ne pladsen går op mod bundholdet Huddersfield. West Ham er meget uforudsigelige, men de burde kunne slå Huddersfield. For at opnå bedre odds spiller jeg på West Ham vinder med 1 måls vindermargin hvilket giver 3.50. Hvis du tror de vinder med mere end et mål kan du med 0-1 3-vejs handicap få 2.63 på Unibet.

Bournemouth - Newcastle

Newcastle går op mod Bournemouth hvilket jeg forventer bliver et meget tæt opgør. Sidst de spillede vandt Newcastle med 2-1 på hjemmebane, hvilket jeg tror vil gentage sig igen i dag. Jeg spiller derfor på Newcastle United med 1 måls vindermargin, hvilket giver 5.4 igen på Unibet.