Spilforslag til Champions League Kvartfinale Kamp 2, 2018-19

I Champions League Kvartfinalen's 2 kamp ser vi Barce gå mod United, Juve mod Ajax, City mod Spurs, og Porto mod Liverpool. Kun Liverpool kan føle sig sikre på at gå videre, så der er massere af spænding i vente.

FC Barcelona - Manchester United

Barcelona vandt første kamp med 1-0 på udebane, det betyder, at Man United bliver nødt til at vinde med mindst 1 mål for at gå videre. Jeg tror personligt, at Barcelona vinder kampen. Men det er vigtigt at spille taktisk, og af den grund spiller jeg også på, at Man United vinder, fordi Unibet giver odds 9 på United vinder kampen. Det er ikke altid, at man kan finde så gode odds på bare en sejr, når to top klubber mødes, og jeg tror, at hvis de spillede mod hinanden 9 gange, så ville United vinde mere end en af de 9 kampe. Det er dog ingen regler om, at man ikke må spille flere modsigende resultater. At den grund spiller jeg både en “sikker” kombination af Barcelona, Juventus, Man City og Liverpool, samt en usikker 23 kupon med United, Tottenham og Juve.

Juventus - Ajax

Den første kamp endte 1-1, så mon ikke Juve er i stand til at snuppe en sejr, på trods af Ajax’s impornerende form. Jeg ender med at spille på Juve som et kombinationsspil, fordi jeg syntes ikke oddsne er specielt lukrative i forhold til de andre kampe. Selv om jeg tror på at Juve vinder, så har jeg svært ved at vurdere om de vinder med 1 eller 3 mål, hvis de overhovedet vinder.

Manchester City - Tottenham

Tottenham formåede at vinde 1-0 på hjemmebane, på trods af City havde vundet de sidste 4 forudgående kampe. Jeg tror os City vinder i dag, men fordi Unibet giver odds 10.5 på Tottenham vinder kampen, så har jeg valgt at spille på dem i kombination med United og Juve. Mange vil fremhæve, at Spurs spiller uden Kane, men de har faktisk klaret sig bedre når han ikke spillede, og de endte os med at score målet i første kamp efter han blev skadet.

FC Porto - Liverpool

Porto er uden tvivl det svageste hold tilbage i turneringen, og det er ingen overraskelse at Liverpool vandt første kamp med 2-0. Hvis første kamp var endt uafgjort, så ville jeg spille på at Liverpool ville vinde med 2-3 mål. Men fordi Liverpool allerede er sikre, og fordi Liverpool ikke har råd til at tabe en eneste af deres resterende kampe i Premier League, så er jeg ikke den store fan af de resternde odds. Jeg spille dog stadigvæk på, at Liverpool vinder. Det gør jeg fordi Unibet giver odds på 7.88 på Barce, Juve, City og Liverpool kombination. De 2 modsigende kombinationer kan give en meget høj gevinst, hvis den ene går hjem.